Monday, 19 November 2018

PENDAFTARAN TINGKATAN SATU SESI 2018


Program : Pendaftaran murid tingkatan satu 2018.
Tempat : Dewan Watt's,  SMK Gunsanad
Tarikh : 15, 16 dan 19 November 2018.

Tuesday, 19 May 2015

180515 SAMBUTAN HARI GURU SMK GUNSANAD

Hai semua assalamualaikum! Pada 18 Mei 2015, SMK Gunsanad telah mengadakan sambutan Hari Guru yang berlangsung di Dewan Arked Keningau. Tema 'Back to School' pada sambutan kali ini amat memberangsangkan. Ramai guru-guru yang berpakaian seperti pelajar. Para pelajar pula memakai baju rasmi sukan sekolah.

Sunday, 26 April 2015

Makluman Perperiksaan Pertengahan Tahun

Hai korang semua...! xD .. Besok dah mula Perperiksaan Pertengahan Tahun. Dah sedia ke..?? Harap korang semua dah bersedia sebab exam tersebut adalah untuk menentukan kesesuaian kamu dengan aliran kelas tingkatan 4. Untuk pegetahuan korang semua, exam kali nie ada perubahan sedikit...eh..?? Tak la banyak pula ..hahaha... Maaf lupa pula ...Exam kali ni mengikut format penuh SPM so korang bersedialah. Sebenarnya, saya pun tak pasti dapat mendapat markah yang cemerlang tapi belum cuba, belum tahu kan.. So Good Luck semua harap semua dapat markah yang cemerlang dalam Perperiksaan Pertengahan Tahun.

Jadual Perperiksaan Pertengahan Tahun.